Σίγουρα το να αγοράσετε παγωτό είναι το μόνο εύκολο και μάλιστα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε ατέλειωτες γεύσεις. Αν όμως λατρεύετε την κρεμα και μπορείτε να την κάνετε με τα χεράκια σας, αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την συνταγή.
Στην κόρη μας αρέσει το παγωτό και κυρίως η κλασική, απλή αλλά τόσο γευστική γεύση βανίλια. Παλιά η μαμά μου μας έκανε παγωτό στο σπίτι και σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσω και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
Τα υλικά που χρειάζεστε είναι λίγα και η διαδικασία είναι παρά πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστική αν το επιχειρήσετε με τα παιδιά σας.
Τι θα χρειαστείτε:
250 γραμμάρια φυτική σαντιγί
410 γραμμάρια γάλα εβαπορέ
400 γραμμάτια ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες σκόνη
Διαδικασία:
1. Χτυπάτε με το μίξερ χειρός την φυτική σαντιγί μέχρι να γίνει αφράτη και βελούδινη
2. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα όσο χτυπάτε
3. Προσθέτετε το γαλα εβαπορέ όσο χτυπάτε
4. Ρίχνετε τις βανίλιες
5. Βάζεται στην κατάψυξη για 2 ώρες. Το βγάζετε και το ξαναχτυπατε.
Tips: Οσες περισσότερες φορές επαναλάβετε την τελευταία διαδικασία τόσο πιο αφράτο θα γίνει και δεν θα έχει κρυσταλλακια.
0 σχόλια
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας...